• Forum
  • Cauta
  • Loc de mâzgalit
  • Ajutor! :(

Forumul bloggerilor
Current time: 09-03-2010, 8:44 Hello There, Guest! (Login — Register)

Forumul bloggerilor / BlogBar, BlogChat / Cabinetul psihoblogic / Primul episod: Cu Blogatu la control

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Threaded Mode | Linear Mode
Primul episod: Cu Blogatu la control
Dr. Psycho Blogger Offline
8-}
**

Primul episod: Cu Blogatu la control
Aceasta ar trebui sa fie prima postare, dintr-un lung sir de analize psihoblogice. Va fi usor? Deocamdata n-as zice ca da, ba dimpotriva. Dar sper ca pe parcurs sa vin cu lucruri tot mai interesante.
Ca absolvent de psihologie, nu promit o evaluare obiectiva si validata stiintific a personalitatii bloggerilor pe baza felului in care si-au conceput blog-urile, ori a continutului postarilor. Subiectivitatea va fi prezenta din plin, presarata sper din cand in cand cu chestiute funny ori critice. Astept si reactiile voastre la fiecare postare.
Perfect. Incepem cu binecunoscutul Blogatu. Un craiovean cu multe de zis si postat in draga noastra blogosfera.
Culoare? Albastru. Eh, si acum s-o dam pe chestii coloristice de amatori: e o persoana plina de speranta, cu asteptari mari asupra viitorului. Sau luam in considerare alte pareri: Blogatule e clar ca esti o persoana ce vrea sa inspire loialitate, iti doresti un mediu linistit si relaxant deoarece asta iti sporeste productivitatea.
Am uitat sa mentionez galbenul ce se vede ici si colo. Vrei sa ascunzi faptul ca esti o persoana iritabila, ce-si pierde repede rabdarea? Asta nu-i de bine. Presupun ca n-ar fi prea bine sa te supar si ar trebui sa-mi masor cuvintele cu grija: 0,5 cm. E ok asa? Bine, gata cu gluma. Se vede de la o posta ca esti un sustinator infocat al PNL. Felicitarile mele. Am inteles de unde vine albastrul si galbenul.
Mergem mai departe: zeci de postari pe luna, inca din aprilie 2007. Esti consecvent, omule. Dar ma mir de unde atata timp liber pentru un medic :-? Ii fi hiperactiv. Viata de familie cum merge? Sau cu viata sociala? Esti cam prea prezent pe aici. Dai impresia ca viata ta sociala se rezuma la internet. Noroc cu unele postari despre drumetiile tale de peste munti si mari. E bine ca esti multilateral dezvoltat, postarile tale dovedesc acest fapt. Mereu la zi cu ultimele noutati, mereu cate o opinie pe noi subiecte lansate de media. Bine ancorat in realitate.
Avem oare de-a face cu o persoana introvertita? Am cautat ceva postari in care sa gasesc chestii mai personale despre tine, private things, you know? Dar nimic nicaieri. Doar chestii de vitrina. Ai putea fi o revista, un ziar, un buletin de stiri, un documentar. As fi preferat totusi o carte, ar avea mai multa substanta, un continut mai captivant.
Cam atat pentru azi. Iti doresc spor la postari si ne mai auzim poate intr-o editie viitoare.

P.S. Imi plac video-urile live. Se vede ca te-ai straduit mult pentru ele. O bila alba.
(This post was last modified: 01-19-2010 15:39 by Marian.)
01-19-2010 15:32
Find all posts by this user Quote this message in a reply
AnDrEwBoY Offline
Moderator

RE: Primul episod: Cu Blogatu la control
Salut domnule Dr. Psycho Blogger . Ma bucur sa vad ca a fost pusa in aplicare aceast "proiect".

Mi se pare destul de interesanta abordarea. Cred ca ar fi bine sa te axezi mai mult pe partea de articole, nu au fost subliniate prea multe calitati/defecte in acest punct.

Asteptam sa vina Marius sa vedem ce spune. Big Grin

WorldIT - http://www.worldit.info
Twitter - @worldit
01-19-2010 19:24
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 

• View a Printable Version
  • Exportă ca PDF
  • Send this Thread to a Friend
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Contact Us | Forumul bloggerilor | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication