• Forum
  • Cauta
  • Loc de mâzgalit
  • Ajutor! :(

Forumul bloggerilor
Current time: 07-29-2010, 22:54 Hello There, Guest! (Login — Register)

Forumul bloggerilor / Intrebari si raspunsuri. Cum sa, Wordpress, Blogger samd. / Probleme tehnice / Am o thema tare al naibi?

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Threaded Mode | Linear Mode
Am o thema tare al naibi?
zaby Offline
Junior Member
**

Am o thema tare al naibi?
Mi-am instalat si eu o noua thema de pe net pentru ''blogspot'' pe nume Charcoal 2 o puteti vizualiza aici http://charcoal2.bloggertricks.com/ problema mea este ca aceasta thema imi blocheza accesul la orice optiune, adica nu-mi afiseaza pe blog tagg-urile dupa fiecare postare, nu-mi afiseaza numarul de pagini din blog (am incercat sa modific si codul html si am pus si un widget pt afisarea numarului de pagini postate pe blog) si nu-mi afiseaza nici unul nici altul, si pe un templates clasic folosit de la blogspot merg toate. Ce trebuie sa modific la templates-ul meu sa-mi afiseze tagg-urile dupa fiecare postare.

UITATI IN IMAGINE AM TOATE CASUTELE BIFATE DAR PE BLOG NU-MI APAR.

Attached File(s) Thumbnail(s)

(This post was last modified: 01-18-2010 0:33 by Marian.)
01-18-2010 0:27
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Marian Offline
Administrator

RE: Am o thema tare al naibi?
Salut, Zaby. Noi, pe forumul asta avem niste reguli date naibii. Cine esti, de unde vii , spui tot in Prezentare forumisti, ok? Smile

FacutDeMana.com- Promovare artizani si targuri de artizanat
01-18-2010 0:35
zaby Offline
Junior Member
**

Va rog frumos daca stie cineva cum imi pot modifica thema, am mare nevoie sa o modific si nu stiu ce trebuie schimbat in codul html, nu-mi afiseaza nici "read more" pe thema asta, nici taggurile nu mi le arata. Va rog frumos cine are bunavointa sa ma ajute si pe mine as ramane tare recunoscator
01-19-2010 1:10
Marian Offline
Administrator

Daca are atat de multe bube, nu te gandesti sa o schimbi? Cred ca mai sunt destule.

FacutDeMana.com- Promovare artizani si targuri de artizanat
01-19-2010 13:23
Beta23 Offline
coder wannabe
**

Nu stiu cum functioneaza temele pt Blogger, de asta nici nu te pot ajuta prea mult. Insa, daca as fi in locul tau, as cauta alta tema. Stiu ca aia ti-a picat cu tronc, dar hey, mai sunt foarte multe pe aici smilie .

smilie
01-19-2010 14:23
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edith Offline
Part time Blogger
**

Eu sunt pe blogger si am avut si eu ceva probleme de genul asta, nu cu anunturile dar cu altele si am renuntat la tema. Nu sunt un expert in html deci am lasat-o balta. Un search pe google rezolva multe Big Grin

Part Time Blogger at http://www.edith21.info
01-20-2010 15:47
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Problema thema noua ! musafirule 8 296 02-18-2010 22:47
Last Post: prahovasport

• View a Printable Version
  • Exportă ca PDF
  • Send this Thread to a Friend
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Contact Us | Forumul bloggerilor | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication