• Forum
  • Cauta
  • Loc de mâzgalit
  • Ajutor! :(

Forumul bloggerilor
Current time: 07-29-2010, 23:05 Hello There, Guest! (Login — Register)

Forumul bloggerilor / Problogging / Elemente de baza / Sampler.ro

Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Threaded Mode | Linear Mode
Sampler.ro
manafu Offline
Junior Member
**

Sampler.ro
Am creat un loc in care companiile / brandurile se intalnesc cu bloggerii / utilizatorii de social media. Este http://sampler.ro

Practic, e vorba de o platforma de comunicare prin care bloggerii vor putea avea acces la diverse produse, servicii si evenimente. Vorbim aici de teste, campanii de publicitate si invitatii de a participa la conferinte diverse.

Sampler.ro este intr-o faza incipienta acum, insa important este sa vedem ca exista interes din partea bloggerilor. Apoi platforma va fi prezentata agentiilor de comunicare si companiilor.

Orice feedback constructiv este binevenit!
12-29-2009 11:51
Find all posts by this user Quote this message in a reply
SeerKan Offline
Junior Member
**

RE: Sampler.ro
Singura sugestie ar fi sa va exprimati putin mai clar la sfarsitul inscrierii, e data impresia ca trebuie adaugat acel mini banner pe blog (iar daca e asa, va recomand sa il puneti optional).

In rest multa bafta cu proiectul, sper sa iasa ceva ok.
12-29-2009 20:42
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Iustin Offline
blogging.photography.life

O persoană interesată, dacă are mai multe bloguri, se poate înscriere cu toate sau doar cu unul?

Aberații personale -> iustin.info
Blog fotografic -> photodynamica.com
12-29-2009 22:04
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Inocentul Offline
Member

m-am inscris. e chiar faina initiativa si sunt sigur ca are cine sa o sustina. Big Grin

Blog personal | Invata engleza online
12-30-2009 11:10
manafu Offline
Junior Member
**

(12-29-2009 20:42 )SeerKan Wrote:  Singura sugestie ar fi sa va exprimati putin mai clar la sfarsitul inscrierii, e data impresia ca trebuie adaugat acel mini banner pe blog (iar daca e asa, va recomand sa il puneti optional).

In rest multa bafta cu proiectul, sper sa iasa ceva ok.

Multumesc de feedback! Este optional. O sa facem asta clar!
(12-29-2009 22:04 )Iustin Wrote:  O persoană interesată, dacă are mai multe bloguri, se poate înscriere cu toate sau doar cu unul?

Am mers pe ideea de a te inscrie cu blogul principal. Ne gandim la o varianta multiblog. In acest moment daca ai mai multe bloguri de care te ocupi la fel de mult si sunt pe domenii diferite, acceptam mai multe inscrieri per persoana. Dar cum spuneam, ne gandim la o varianta mai buna...
(This post was last modified: 12-30-2009 11:24 by manafu.)
12-30-2009 11:21
Manu Offline
betesem kivesem

Super faina ideea.

O chestie n-am inteles: conteaza daca esti din provincie sau nu, pentru evenimente, zic. Ma gandeam ca majoritatea evenimentelor online se desfasoara in Bucuresti iar unii nu au cum sa ajunga de fiecare data in capitala pentru fiecare. Evenimentele vor fi si in provincie, de ex. la Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova, etc?

Ma scoate din anonimat
12-30-2009 11:59
manafu Offline
Junior Member
**

(12-30-2009 11:59 )Manu Wrote:  Super faina ideea.

O chestie n-am inteles: conteaza daca esti din provincie sau nu, pentru evenimente, zic. Ma gandeam ca majoritatea evenimentelor online se desfasoara in Bucuresti iar unii nu au cum sa ajunga de fiecare data in capitala pentru fiecare. Evenimentele vor fi si in provincie, de ex. la Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova, etc?

Este adevarat ca cele mai multe evenimente se desfasoara in Bucuresti, insa in ultimii doi ani au aparut initiative si pe plan local. Sunt orase cu 2-3 intalniri importante pe an cel putin legate de online.

Sper sa apara mai multe. Depinde fireste de organizatori.
12-30-2009 12:15
Andrei Offline
Member

Interesanta intiativa. De cum am descoperit-o m-am inscris si eu.

Zambeste, maine va fi mai rau
01-06-2010 12:57
Bloghita Offline
Sef de trib

M-am inscris si eu. Sper doar sa nu fie o modalitate de spam. Sa primesc pe mail sute de mesaje cu evenimente care nu ma privesc.

{Blog din varf de nori}- Blogul meu propriu si personal
{The Design Depot}- Resurse photoshop, teme WP si alte chestii gratis
01-06-2010 16:07
nasul Offline
Junior Member
**

@manafu
Nu merge să mă înregistrez.

P.S.: Ar fi o idee bună dacă ar colecta automat datele din t5.ro sau din alte locuri relevante pentru advertiser.

Nasul - Inspirat de Romania.
05-08-2010 18:27
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 

• View a Printable Version
  • Exportă ca PDF
  • Send this Thread to a Friend
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Contact Us | Forumul bloggerilor | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication