• Forum
  • Cauta
  • Loc de mâzgalit
  • Ajutor! :(

Forumul bloggerilor
Current time: 07-29-2010, 23:02 Hello There, Guest! (Login — Register)

Forumul bloggerilor / Platforme de blogging / Wordpress - Probleme, pluginuri samd / Recycle bin / Google XML Sitemap - nu pot genera sitemap

Pages (2): 1 2 Next »
Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Threaded Mode | Linear Mode
Google XML Sitemap - nu pot genera sitemap
tinna Offline
Junior Member
**

Google XML Sitemap - nu pot genera sitemap
Salut,

Am instalat pluginul Google XML Sitemap, l-am activat si am vrut sa generez harta. Imi da urmatoarea eroare:

There was a problem writing your sitemap file. Make sure the file exists and is writable. Learn more
There was a problem writing your zipped sitemap file. Make sure the file exists and is writable. Learn more

Am schimbat permisunile wp-content, am urmat instructiunile de pe siteul pluginului si tot nu merge. Ideea e ca tema pe care o am restrictioneaza copierea continutului siteului si cred ca pe aici pe undeva este problema, dar nu stiu sa schimb chestia asta. Daca dau permisiuni 777 la public_html nu rezolv nimic.

Imi poate spune si mie cineva ce e de facut?
Multumesc foarte mult.
(This post was last modified: 08-10-2009 20:03 by tinna.)
08-10-2009 20:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Eugen Offline
I delete blags!

RE: Google XML Sitemap - nu pot genera sitemap
Nu are nicio treaba cu tema folosita. In root, acolo unde este wp-config.php trebuie sa creezi doua fisiere, foloseste notepad de exemplu, numite sitemap.xml si sitemap.xml.gz carora sa le dai permisiuni cel putin 755 sau, daca nu merge, 777. Dupa care dai recreare sitemap.

TVPub.net | Autor pe CNet.ro | WPTuts
08-10-2009 22:51
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
marinarul Offline
Member

Si mie-mi da aceiasi eroare, am incercat si sfatul lui Eugen, nimic, am dat si permisiunea 777 dar tot degeaba.

ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza, si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca !
http://marinarul.com
Afaceristul1
08-11-2009 14:20
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ovizii Offline
Member

ciudata chestia. esti pe linux hosting, nu?
presupun ca vb de acest plugin: http://www.arnebrachhold.de/redir/sitemap-home/ doar ca sa fim siguri ca vb de acelasi plugin, nu?

daca te duci la pagina de optiuni, la setarile: Location of your sitemap file, presupun ca este pe automat, nu?
schimba pe custom location, si introdu calea spre folderul unde ajung toate fisierele care le uplaodezi, adica: daca scri un articol si uploadezi o poza, vezi in ce folder este uploadata, si seteaza custom location sa arate spre aceasta locatie, pentru ca daca poti uploada poze in calea acea, poti scrie si sitemap acolo.

daca reusesti sa scrii sitemap acolo, incercam mai departe sa gasim alta solutie :-)

zice.ro - noua platforma de blogging
08-11-2009 16:40
marinarul Offline
Member

E vorba de google xml sitemap deci acelasi plugin, pe automat si chiar custom si n-am reusit. Mai incerc si va anunt daca gasesc solutia.

ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza, si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca !
Afaceristul1
08-11-2009 23:21
andreib Offline
Member

Eu am dat 777la tot folderul, dupa care am schimbat la loc.

Mai putine batai de cap, zic.

Sezi s-asculta

Cip.Cirip.Gen.
08-12-2009 16:47
marinarul Offline
Member

AM FACUT SI EU ASTA DAR SE PARE CA SE INCAPATANEAZA, NU VREA.
Am updatat wp am sters si am instalat din nou plugin-ul dar geaba.

Afaceristul1
08-12-2009 16:56
marinarul Offline
Member

Oops, am reusit sa-l instalez, am dat permisiune 777 (htacces) la toate si a mers in final, [numai ca apoi am facut altceva si acum imi apare eroare 403, nu mai stiu ce cod trebuie schimbat? si cat trebuie sa fie 644 la toate?
(Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.]. Problema rezolvata erau permisiuni gresite.

Afaceristul1
(This post was last modified: 08-13-2009 16:32 by marinarul.)
08-13-2009 9:07
tinna Offline
Junior Member
**

Salut,
Am reusit si eu dupa metoda lui Eugen. Creasem folderele respective, dar nu le pusesem unde trebuia.
Multumesc tare mult!
08-16-2009 23:02
marinarul Offline
Member

Mie mi-a dat peste cap toate plugin-urile, asa ca am renuntat la el.

Afaceristul1
08-16-2009 23:05
« Next Oldest | Next Newest »
Pages (2): 1 2 Next »
Post Reply 

• View a Printable Version
  • Exportă ca PDF
  • Send this Thread to a Friend
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Contact Us | Forumul bloggerilor | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication