• Forum
  • Cauta
  • Loc de mâzgalit
  • Ajutor! :(

Forumul bloggerilor
Current time: 09-06-2010, 17:58 Hello There, Guest! (Login — Register)

Forumul bloggerilor / Intrebari si raspunsuri. Cum sa, Wordpress, Blogger samd. / Unelte pentru blogging v
1 2 3 4 Next »
/ Servicii gazduire imagini

Pages (7): 1 2 3 4 5 ... 7 Next »
Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Threaded Mode | Linear Mode
Servicii gazduire imagini
Eugen Offline
I delete blags!

Servicii gazduire imagini
Fiecare dintre noi a avut nevoie la un moment dat sa adauge cateva imagini pe blog. Fie ca e un screenshot pentru a explica ceva mai bine, fie ca esti foto-blogger si vrei sa arati tuturor cum se vede lumea prin ochii tai, fie ca vrei pur si simplu sa pui cate o imagine descriptiva la fiecare post.

Si, daca le-ai hostat pe toate pe contul tau de gazduire, ai observat ca ai consumat mult prea multa banda. Asadar sunt curios ce serviciu de gazduire imagini folositi, care sunt avantajele si dezavantajale.

TVPub.net | Autor pe CNet.ro | WPTuts
01-15-2008 10:06
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jen Offline
Posting Freak

Eu am folosit initial Flickr, pana mi-am dat seama ca limita la conturile gratuite e de 200 de poze. Mie imi trebuia spatiul pentru poze de vacanta, adica multe, deci m-am reprofilat pe Picasa (picasaweb.google.com) unde e o gramada de spatiu (1gb cred) si singura limita e de 500 poze per album, adica mai mult decat suficient. Candva, pe vremuri, am folosit si imageshack, dar mergea prost in Opera (bug cunoscut si nereparat) si nici n-avea atat de multe facilitati.

Cartea din geanta
01-15-2008 12:32
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
SlimR Offline
Member

imageshack merge greu in romania.
eu folosesc http://photobucket.com cu incredere si http://bayimg.com pentru imagini pe care le folosesc intr-o discutie (nu neaparat in articole)
picasa permite hotlinking? pentru poze de vacanta n-as folosi picasa sau flikr pentru simplul fapt ca nu le pot integra unde vreau eu.

la mine pe blog am un combo de plugin de galerie foto (modificat de mine si redus la basics) + photoslice (un slideshow generator javascript gen lightbox numai ca mai bun), iar galeriile apar ca posturi. legat de banda :| am de ma plictisesc.

mnz | psihopatu' din '96
Ofer ajutor exclusiv in topicuri. Fara pm-uri sau discutii offsite.
01-15-2008 14:22
Jen Offline
Posting Freak

Presupun ca merge hotlinking, n-am incercat. Imi place ca iti genereaza cod pt thumbnails si nu trebuie sa mai faci vreun efort. Eu chestia asta o folosesc cel mai des - de exemplu aici.

De photobucket uitasem. Ultima data cand l-am incercat mergea incet spre deloc, asa ca am renuntat rapid.

Cartea din geanta
01-15-2008 15:45
dejaniudici Offline
Junior Member
**

Intr-un timp foloseam imageshack,dar acum mi se pare mai practic flickr.
Inca nu se pune problema la mine de limitari...

Blogul lui Dejan!
01-15-2008 17:00
SlimR Offline
Member

photobucket pe rds fiberlink bine

mnz | psihopatu' din '96
01-15-2008 20:00
JimmY Offline
Senior Member

Eu folosesc Picsopedia.com! Mi se pare destul de bun, si de cateva luni de cand il folosesc, nu m-a dezamagit niciodata!

Irascibil...
01-15-2008 21:48
emilgo Offline
Junior Member
**

Am citit undeva ca pages.google.com e ok, asa ca am incercat si eu. Mi se pare fain, e usor de manevrat, are mult spatiu de stocare, ce mai?

© Emil Gocsi
Puteti gasi mai multe articole, informatii si oportunitati de afaceri pe blogul meu. Pentru a vizita, dati click aici: http://www.marketingpenet.com/
01-16-2008 11:09
Buddha Offline
Posting Freak

Photobucket ruleaza... pentru mine e cel mai bun serviciu gratuit de gazduire imagini!
01-16-2008 13:37
SlimR Offline
Member

bai dar trilulilu nu foloseste nimeni pentru imagini? Big Grin

mnz | psihopatu' din '96
01-16-2008 18:51
« Next Oldest | Next Newest »
Pages (7): 1 2 3 4 5 ... 7 Next »
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  cum pot uploada imagini? andrei88 4 794 06-21-2009 18:58
Last Post: powerpuff

• View a Printable Version
  • Exportă ca PDF
  • Send this Thread to a Friend
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Contact Us | Forumul bloggerilor | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication